Harga pasaran di farmasi

KEBETULAN HARI INI

KAMI JALANKAN PROMOSI

Jika Anda nak lebih JIMAT atau nak REPEAT ORDER sebab berpuashati dengan Xgene Royale,

Kami tawarkan Anda

Semua ini kami bagi KHAS UNTUK ANDA
jika buat pembelian sekarang.
Ya, sebab esok belum tentu lagi ada Hadiah Exclusive dari kami.

Rebut PAKEJ TRIPLE SPECIAL hari ini,
sementara stok masih ada !

Promosi ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja..
Jika anda gagal buat pembelian, itu tandanya

PROMOSI DAH TAMAT !

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Generated by wpDataTables

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

XGENE ROYALE merupakan krim sapuan luaran yang diperkaya dengan Tongkat Ali yang dirumus khas. Formulasi khusus XGENE ROYALE juga merupakan krim perapian genital melalui pendekatan penjagaan anggota kelamin lelaki untuk tujuan kesihatan, pemantapan dan kekuatan genital iaitu pendekatan yang terbaik untuk mengawal dan memantapkan organ kompleks lelaki.

Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI  dalam XGENE ROYALE ni akan bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin dan menjadi sangat optimum disebabkan ianya diperbuat dari bahan asas (base) yang khusus sebagai egen penyerapan. FORMULASI EKSTRAK TONGKAT ALI XGENE ROYALE akan mengaktifkan kembali dan memberikan tenaga kepada sel ( phosphorylated) yang berfungsi untuk menguatkan dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Kesan penggunaan XGENE ROYALE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE ROYALE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

XGENE ROYALE tidak akan memberikan kesan sampingan, malah diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) dan disahkan bebas bahan beracun melalui kajian makmal yang dijalankan oleh USM. Sekiranya tertelan jugak tidak mendatangkan kesan sampingan.

XGENE ROYALE  boleh digunakan ketika solat dan tidak perlu dibasuh. Ini kerana XGENE ROYALE merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM). Malah sekiranya isteri hendak bersama maka boleh teruskan tanpa membasuhnya kerana XGENE ROYALE bebas racun.

XGENE ROYALE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persediaan untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Boleh tetapi bergantung pada pertumbuhan individu. Salah satu dari 7 keajaiban XGENE ROYALE adalah membina otot zakar dan memantapkan anggota kelamin. Diingatkan XGENE ROYALE bukan ubat kuat tetapi suppliment/krim perapian kepada zakar anda.

Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim.

XGENE ROYALE bila sapu tak akan rasa melekit. Ini kerana ia dihasilkan daripada bahan asas(base) yang khas, jadi ia akan menyerap masuk kedalam ke dalam kulit dengan sangat optimum.

Ya boleh dan amat digalakkan. Menjaga alat kelamin bukan sahaja untuk yang sudah berkahwin malah kepada yang belum berkahwin juga amat penting. Selain dari menjaga alat kelamin bagi yang akan menghadapi alam perkahwinan malah menjaga alat kelamin untuk diri sendiri.

Lebih kerap lebih baik, saranan 2 kali sehari.

  1.  Bersihkan zakar menggunakan air bersih (sebaiknya selepas mandi)
  2.  Picit XGENE ROYALE dari tiub sehingga keluar.
  3.  Sapukan ke seluruhan bahagian zakar bermula dari atas sehingga ke pangkal zakar
  4.  Sapuan dilakukan secara belaian tanpa tekanan ke atas zakar.
  5.  Lakukan belaian selama 2-4 minit.
  6.  Untuk kesanyang lebih baik, sapuan dilakukan dua kali sehari.
© 2020 Xgene Royale. All Rights Reserved.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...