50% Discount Untuk Pelanggan Bertuah Kami “COD (Cash On Delivery) Barang Sampai Baru Bayar”

PERHATIAN!!

Untuk Anda Yang Nak Kelakian Anda Sepanjang Hayat

Dengar dulu, Dr. Ismail Tambi, Pakar Sakit Tuan Terbaik di Malaysia

Adakah Anda Mengalami
Masalah Seperti DiBawah

Kurang Tegang

Tak Tahan Lama

Pancut Meleleh

Lambat Naik

Risau dengan prestasi sekarang?

Dah Jangan Risau,

ada untuk menyelesaikan masalah Anda !

Krim Penjagaan Lelaki Formulasi Pakar Sakit Tuan No1 di Malaysia

Krim Penjagaan Lelaki Formulasi Pakar Sakit Tuan No1 di Malaysia

Cara Penggunaan Xgene Royale

Terbukti Secara Ujian Klinikal

Ni yang paling penting, Xgene Royale ni KRIM sah KKM. Jangan sebarang pakai tau, jadi penyakit lain nanti, dah tak jadi apa merana tau.. Ramai nak PERFORM tapi ambik langkah berani sangat amal produk takde KKM hujung nyer menyesal.. Anda jangan jadi macam tu ye

Testimoni Pengguna

1 Hari Jer Dah Kembali TEGANG PADAT

Xgene Royale Ni Memang Sangat-sangat TERBAIK

Geli dah kurang… & MAKIN KERAS

BARU 4 HARI guna dah nampak perbezaan

“Keberkesanannya seawal pemakaiannya, beli hari ini, esok sudah ada kesannya. Keras lain macam dari sebelumnya. Paling terasa tiap seawal subuh.., adik akan bangun awal. Saya rekomen buat jejaka luar sana untuk menggunakan xgene sebagai penjagaan disamping menjaga kesihatan badan.”

“Keberkesanannya seawal pemakaiannya, beli hari ini, esok sudah ada kesannya. Keras lain macam dari sebelumnya. Paling terasa tiap seawal subuh.., adik akan bangun awal. Saya rekomen buat jejaka luar sana untuk menggunakan xgene sebagai penjagaan disamping menjaga kesihatan badan.”

5/5
Hj Saipol
Pengguna

“Geli dah kurang boh. Makin Keras boh.”

“Geli dah kurang boh. Makin Keras boh.”

5/5
En Aziz
Pengguna

“Alhamdullilah. Saya sudah guna Xgene 4hari. Rasa ada perbezaan boss. Hari ke-2 baru dapat bezakan dia punya active. Hari ke-3 time malam sapu cream rasa lebih padat dan tebal.”

“Alhamdullilah. Saya sudah guna Xgene 4hari. Rasa ada perbezaan boss. Hari ke-2 baru dapat bezakan dia punya active. Hari ke-3 time malam sapu cream rasa lebih padat dan tebal.”

5/5
En Edy
Pengguna

Berapa Harga Xgene Royale ni?

Order Sekarang Dan Dapatkan
HADIAH PERCUMA Untuk Hari Ini

Kopi Puncak Mahligai ini mampu merangsang pembinaan sel otot, serta memberikan tenaga tambahan bagi aktiviti harian & stamina batin. Paling penting, Kopi Puncak Mahligai membantu KESUBURAN sistem reproduksi LELAKI. Hasilnya memang TERBAIK !

Ring ini membantu kekalkan salur darah dalam batang zakar agar kembang LEBIH LAMA dan BERTERUSAN disamping ada fungsi GETARAN untuk pasangan rasa lebih SERONOK ketikak "bersama". Hanya perlu masukkan hingga ke pangkal zakar (Jangan risau, ianya silicon dan boleh regang).

PAKEJ 1 BOTOL

RM 99 SAHAJA
(JIMAT RM21)

+ FREE RING (HARGA ASAL RM50)
+ FREE POSTAGE

PAKEJ 2 BOTOL

RM 198 SAHAJA
(JIMAT RM42)

+ FREE RING
+ FREE KOPI PUNCAK MAHLIGAI

+ FREE POSTAGE

PAKEJ 3 BOTOL

RM 285 SAHAJA
(JIMAT RM75)

+ FREE 2x RING
+ FREE 2x KOPI PUNCAK MAHLIGAI

+ FREE POSTAGE

Penghantaran Percuma

100% Percuma ke Seluruh Malaysia menggunakan kurirer Ninja Van & DHL

Bungkusan Privasi

Tak perlu risau, privasi anda kami jaga, Pihak kami akan menulis hadiah/gift pada bungkusan anda

100% Puas Hati

Dijamin 100% memberi kepuasan anda, Kami mengambil berat perkhidmatan selepas jualan

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

XGENE ROYALE merupakan krim sapuan luaran yang diperkaya dengan Tongkat Ali yang dirumus khas. Formulasi khusus XGENE ROYALE juga merupakan krim perapian genital melalui pendekatan penjagaan anggota kelamin lelaki untuk tujuan kesihatan, pemantapan dan kekuatan genital iaitu pendekatan yang terbaik untuk mengawal dan memantapkan organ kompleks lelaki.

Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI  dalam XGENE ROYALE ni akan bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin dan menjadi sangat optimum disebabkan ianya diperbuat dari bahan asas (base) yang khusus sebagai egen penyerapan. FORMULASI EKSTRAK TONGKAT ALI XGENE ROYALE akan mengaktifkan kembali dan memberikan tenaga kepada sel ( phosphorylated) yang berfungsi untuk menguatkan dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Kesan penggunaan XGENE ROYALE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE ROYALE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

XGENE ROYALE tidak akan memberikan kesan sampingan, malah diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) dan disahkan bebas bahan beracun melalui kajian makmal yang dijalankan oleh USM. Sekiranya tertelan jugak tidak mendatangkan kesan sampingan.

XGENE ROYALE  boleh digunakan ketika solat dan tidak perlu dibasuh. Ini kerana XGENE ROYALE merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM). Malah sekiranya isteri hendak bersama maka boleh teruskan tanpa membasuhnya kerana XGENE ROYALE bebas racun.

XGENE ROYALE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persediaan untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Boleh tetapi bergantung pada pertumbuhan individu. Salah satu dari 7 keajaiban XGENE ROYALE adalah membina otot zakar dan memantapkan anggota kelamin. Diingatkan XGENE ROYALE bukan ubat kuat tetapi suppliment/krim perapian kepada zakar anda.

Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim.

XGENE ROYALE bila sapu tak akan rasa melekit. Ini kerana ia dihasilkan daripada bahan asas(base) yang khas, jadi ia akan menyerap masuk kedalam ke dalam kulit dengan sangat optimum.

Ya boleh dan amat digalakkan. Menjaga alat kelamin bukan sahaja untuk yang sudah berkahwin malah kepada yang belum berkahwin juga amat penting. Selain dari menjaga alat kelamin bagi yang akan menghadapi alam perkahwinan malah menjaga alat kelamin untuk diri sendiri.

Lebih kerap lebih baik, saranan 2 kali sehari.

  1.  Bersihkan zakar menggunakan air bersih (sebaiknya selepas mandi)
  2.  Picit XGENE ROYALE dari tiub sehingga keluar.
  3.  Sapukan ke seluruhan bahagian zakar bermula dari atas sehingga ke pangkal zakar
  4.  Sapuan dilakukan secara belaian tanpa tekanan ke atas zakar.
  5.  Lakukan belaian selama 2-4 minit.
  6.  Untuk kesanyang lebih baik, sapuan dilakukan dua kali sehari.

Tracking Number Pembeli

Generated by wpDataTables
© 2020 Xgene Royale. All Rights Reserved.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...